"MOSOLYGÓ KÓRHÁZ"

Se szeri, se száma a jótékonykodásra buzdító felhívásoknak. Nincs olyan hét, amikor ne kapnánk valamilyen üzenetet: segítsünk!! Olyan sok a segítségkérés, hogy az ember már nem is érez lelkiismeretfurdalást, amikor válasz nélkül hagyja ezeket, a kéréseket! Most mégis arra kérem az olvasót, ne kattintson tovább, egy nem mindennapi embert szeretnék bemutatni!!!

 

2009. július 9-én Esztergomban járt egy holland férfi: Dr. Albert Royaards!

Ülhetne otthon a tulipánok hazájában és élvezhetné a nyugdíjas éveit!!!

 

Ez az ember azonban egy ma már kivesző félben levő embertípust testesít meg!

Önzetlenül segíteni akar!

 

De nem ám otthonról küldött email-kérésekkel, levelekkel kér, hanem azt mondja: „Jövünk gyalog, kerékpárral, és gépkocsival, hogy együtt vidítsuk fel a beteg gyerekek lelkét!”

 

2000 kilométert gyalogolt Magyarországról Hollandiába, 8 évvel ezelőtt, hogy adományokat gyűjtsön az Alapítvány magyar kórházi gyerekprogramjaira!!!

 

2004-ben 6000 kilométert kerékpározott Magyarországon ugyanezért a célért!!!


 

Idén autóba ült és feltett szándéka, hogy mind a 32000 magyar polgármestert felkeresi és felkéri őket: „Legyen Ön is a „Mosoly Lovagja”!

 

A Mosolygó Kórház Alapítvány létrehozta a „Mosoly Lovagok Rendjét” és minden támogatót meghív, hogy évenkénti támogatásával ő is a „Mosoly Lovagja” legyen!

 

A www.mosolygokorhaz.hu oldalon megtalálhatja a részleteket: Hol, miben segített már ez az alapítvány, milyen terveik vannak! Hogyan tudná támogatni őket! Legyen Ön is az Alapítvány tagja, legyen „MOSOLY LOVAG”!

 

Dr. Albert Royaards 2000 kilométert gyalogolt, 6000 kilométert kerékpározott, és körbeautózza Magyarországot a polgármesterek segítségét kérve! Már jól kommunikál magyarul! Teszi ezt azért, hogy segítsen a beteg magyar gyerekeken!

 

Ön hány kilométert tenne meg gyalog, kerékpáron, vagy autóval egy nemes cél népszerűsítése érdekében egy idegen országban???

 

Ön szerint érdemes-e támogatásra ez az Alapítvány???

 

Osvai László dr.