VÁLASZTÁSI KAMPÁLY ESZTERGOM 2010.

A minap autóban ülve, és rádiózva érdekes beszélgetést hallgattam arról, hogy a nyomtatott média válságban van. Még a ma is legnépszerűbb újság, a Népszabadság, sem tudja hozni a napi 100 ezres példányszámot. A bulvár viszont rekordokat dönt, és létezik olyan újság, mely a 200 ezres példányszámot is eléri. Bulvár országgá váltunk!!!

Bulvár ország, bulvár Parlamenttel!
Mi másnak lehetne nevezni Molnár Csaba parlamenti hozzászólást. Habzó szájjal, elakadozó hangon vádolta az ellenzéket, azzal, hogy eladósították az országot. Akadozva, de sorolva a fideszes önkormányzatokat, - köztük Esztergom városát - akik felvett hiteleikkel tönkre tették az országot.

Mi ezzel szemben az igazság. Iszonyatos mennyiségű forráskivonás történt az önkormányzatok támogatását illetően is. A 2010-es költségvetésben az önkormányzati támogatások 120 milliárd forinttal csökkennek.
Tehát, lecsupaszítjuk, ellehetetlenítjük a magyar önkormányzatokat, és utána megvádoljuk őket azzal, hogy hitelfelvételeikkel, (élniakarásukkal) tönkretették az országot.

Jól hangzik és a bulvárhoz szoktatott lakosság egy része még el is hiheti. Mégis csak az Ország Házában hangzik el, ott pedig biztos okos, felelős emberek ülnek!

Ördögi, alávaló, erkölcstelen hozzáállás. Mindez a magyar Parlamentben a kormányzó párt részéről.

És az öszödről indult hazugság cunami megy tovább. Hatalmas hullámokat vet, az ország központjából kiindulva minden magyar településen.

Kollegám, a helyi Szabaddemokrata-Magyar- Demokrata- Szövetség - és Fórum vezetője végignyilatkozta a magyar liberális médiát, hogy micsoda diktatúra van Esztergomban. Nem engedik meg, hogy kérdezzen a Testületi ülésen!!

Mit akart kérdezni? Tudomására jutott, hogy az esztergomi óvodákban, mind mennyiségileg, mind minőségileg nincs megfelelő élelmezés!!! Mit jelet ez?? Szó szerint azt, hogy gyerekek éheznek Esztergomban. Ott ahol az országosan is egyedülálló Szent Miklós Program működik!!!!

Ha ilyen adat egy képviselő tudomására jut: kutya kötelessége azonnal a büntető feljelentést tenni, különösen akkor, ha az illető orvos!

De ugyanazon a testületi ülésen ő maga is megszavazta az ingyenes iskola-tej programot, ami milliós támogatást jelent a gyerekek számára az esztergomi költségvetésből. Továbbá ugyanazon ülésen szavazta meg, hogy az Esztergomi gyerekek buszbérletét továbbra is az önkormányzat fizeti.
Most akkor éhezteti, vagy támogatja Esztergom vezetése a város gyermekeit.???

A bulvárpolitizálás működik!!! Mert vannak, akik működtetik, Esztergomban is! Akiknek az az érdekük, hogy ha lehet, kevesebb szavazatot kapjon a Fidesz-KDNP. A választások kimenetelét nem tudják megváltoztatni, de minden egyes nem a Fidesz-KDNP-re leadott szavazatnak „értéke” lehet, és a háttérből figyelő megrendelők nem lesznek hálátlanok!

Ez a mentalitás végtelen szomorúsággal tölt el. A választásokig hátralevő hetekben olyan mocskolódásokra számítok, amit még nem látott az ország, és ez a város. Az óriás plakátokon látható kiírások és sárdobálások még csak a kezdetet jelentik!

Osvai László dr.