Önkormányzati döntések

 

ÖNKORMÁNYZATI DÖNTÉSEK, 2009. ÁPRILIS

 

 

 

Használatba adási megállapodás

 

 

172/2009. (IV. 23.) esztergomi öh.

Esztergom Város Önkormányzatának Képviselő-testülete – a határozat mellékletét képező tartalommal – elfogadja az Orvosi Ügyelet Egészségügyi Szolgáltató Kht-vel kötendő ingyenes használatba adási megállapodást, és egyben felhatalmazza a polgármestert a megállapodás aláírására.

Felelős: Meggyes Tamás polgármester

Határidő: a megállapodás aláírására: a döntést követő 8 napon belül

A melléklet a Jegyzői Osztályon megtekinthető

 

 

 

Az üzemorvosi feladatok ellátásáról

 

173/2009. (IV. 23.) esztergomi öh.

Esztergom Város Önkormányzatának Képviselő-testülete hozzájárul ahhoz, hogy a Vaszary Kolos Kórház, Esztergom intézmény a járóbeteg struktúrából a 110076013 kódszámú foglalkozás-egészségügyi szakellátást 30 szakorvosi óra/hét kapacitásra vonatkozóan 2009. május 1-jétől átadja a Szkarabeusz Gyógyító Betéti Társaságnak (2532 Tokodaltáró, Rajk L. u. 21.).

Felelős: Meggyes Tamás polgármester

Határidő: a Kórház és a Bt. értesítésére: a döntést követő 3 napon belül

 

A térítési díjakról

 

174/2009. (IV. 23.) esztergomi öh.

Esztergom Város Önkormányzatának Képviselő-testülete az egészségügyről szóló 1997. évi CLIV. törvény 155. § (1) bekezdése alapján – a határozat mellékletét képező tartalommal – elfogadja a Vaszary Kolos Kórház, Esztergom intézmény térítési díj ellenében igénybe vehető egészségügyi szolgáltatások térítési díjának szabályzatát.

Felelős: Meggyes Tamás polgármester

Határidő: a Kórház értesítésére: döntést követő 8 napon belül

A melléklet a Jegyzői Osztályon megtekinthető

 

A kórházi sztrájkról

 

175/2009. (IV. 23.) esztergomi öh.

1. Esztergom Város Önkormányzatának Képviselő-testülete, mint a Vaszary Kolos Kórház, Esztergom intézmény fenntartója úgy dönt, hogy engedélyezi a Vaszary Kolos Kórház munkavállalói részére a sztrájk miatti távollét idejére a teljes munkabér kifizetését, amennyiben a sztrájk megszervezésre kerül 2009. április 30-án.

2. Esztergom Város Önkormányzatának Képviselő-testülete felkéri Dr. Kollár Zoltán főigazgatót, hogy a sztrájk idejére minimális elégséges ellátást biztosítson a Kórház területén.

Felelős: Dr. Kollár Zoltán főigazgató

Határidő: azonnal