Tisztelt Olvasó!

A Kór-Lap 1991. januárjában jelent meg először írásos formában havilapként, kezdetben a Magyar Orvosi Kamara Esztergomi Szervezetének égisze alatt. 2003-ban került az internetre.

Mint a lap szerkesztője, 18 év alatt több alkalommal éltem már át, a „nincs tovább” érzését, ami azt jelentette: elfogytak segítőim, magamra maradtam. Azért is válhatott többször kritikussá a Kór-Lap sorsa, mert soha sem volt „profitorientált”, magyarul segítőim legtöbbször szívességből vállalták a munkát. Akik rendszeresen látogatják az ekor-lapot az utóbbi időben jogosan bosszankodhatnak azon, hogy a „friss tartalom”-ra kattintva 3 hetes írások jelennek meg, és a lap egy kimerevített teletex oldalhoz vált hasonlatossá. Pedig 10-15 írás vár megjelenésre.

A magyarázat egyszerű, megint magamra maradtam! Sokadszorra kellene találnom önzetlen segítőtársat! Nem kis feladat ez pénz nélkül, abban a világban, ahol minden a pénzről szól. Ez a rövid írás mégsem a búcsút jelenti! Kapok biztatást a folytatásra, és a biztatáson túl reményeim szerint segítséget is. Türelmet kérek tehát még néhány napig az olvasóktól!

Erősen bízom benne, hogy rövidesen lesz folytatás!!!

Osvai László dr.

Hozzászólások

Tudunk esetleg

Tudunk esetleg segíteni?

cserepj@szeretgom.hu

Reflexió

Ha őszinte a kérdés, őszinte és udvarias a válasz: Köszönöm!

Ugyanakkor remélem, hogy ahogy eddig, most is meg tudom majd oldani a lap folytatását!

Köszönettel:

Osvai dr.

 

Csak arra gondoltam, hogy

Csak arra gondoltam, hogy úgyis nyitok új rovatokat, az egyiket ráadásul egy esztergomi civil szervezet fogja tölteni információval - egy új egészségügyi rovat hasonló konstrukcióban elférne a Szeretgomon.